En milstolpe i livet.

0

Idag har vi varit ute på promenad med hundarna och mormor. Det var så härligt ute och jag kände för att gå i flera timmar. MEN min dotter på 6 månader tyckte annat och ville inte åka vagn mer än 30 min. Så då fick vi gå in haha! Min själ skriker efter att få komma ut i skogen en sväng. Och som nybliven mamma så känner jag att det är tusen saker som ska ha balans, och än så länge så har man inte en jätte bra balans på vardag och allt man ska hinna med, men det tar sig.

Jag kommer ihåg som om det var igår när jag var gravid och hade foglossning delux. Att när hon kommit ut, då blir det många långa promenader och jag kommer hinna med såå mycket! Ha! trodde jag..
Man hinner ju inte med något knappt. Sambon åker till jobbet. Sen är det fullfart med lek, matning, blöjbyte, mer mat. Få henne och somna och försöka ta sig ut på promenad så man får frisk luft. Och sen vipps är sambon hemma och då kan man åka iväg och jobba lite andligt när det passar, när man inte får slänga sig ner i källaren för att tvätta förstås. Sen dröjer det inte förens hon ska sova för natten och det är en historia för sig.

Det är en obeskrivlig känsla att bli mamma. Och en milstolpe för mig i alla fall.
Det är mycket inom mig som har förändrats och på det andliga och mediala planet har jag nog blivit mer känslig. Man har nästan uppdaterats lite. Man är kanske nu Sandra 2.0 istället! Sen att universum bombar mig med massor av idéer och planer så lär inte dom tycka att jag har tillräckligt att göra i alla fall.

Har fått frågan om det inte är långtråkigt att vara mamma ledig och gå hemma. Men dagarna går fortare än när jag jobbade.
Det blir skönt när lillan här blir mer kvällsvan med sin pappa så man kan dra iväg på lite skogsvandringar och lite ceremonier igen!

Men annars njuter jag av bebis gos och en lång att göra lista 😉

 

Ha det fint!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke