Vindens sång

0

Jag följde med ut till ett natur reservat igår då min pappa skulle ta upp sin båt för detta år. Så jag passade på att följa med och hälsa på skogen lite. Det känns verkligen att kylan börjar slå sig till ro här nu. Men på ett sätt är det skönt! Förändringen till hösten och mot vintern tycker jag om. Skogen förändras, massa fina färger träder fram.
Och man kan lättare mysa ner i soffan med tända ljus och någon bra film eller bok.

När jag var ute i skogen så lyssnade jag på vinden. Vindens sång är så fin. Och jag bad om att få hjälp med att stilla mina känslor och balansera min energi. Och själen kändes lugnare efter besöket med vinden.
Om jag är ledsen,arg, orolig eller har några andra känslor som jag vill stilla, eller tankar som jag inte får kontroll på. Känner jag in vinden. Den blåser igenom mig och stillar både känslorna och tankarna. Det blir som en tystnad för en stund som är så härlig.

Jag älskar att koppla upp mig mot dom olika elementen för att få känna dess energi och kraft.
Dom är till stor hjälp när man behöver få lite mer balans, klarhet eller mer driv i livet.

Så ut och njut av alla elementen som finns på vår härliga moder jord 🙂

Kram Sandra

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke