En helg med mys och andligt

0

I helgen åkte jag och min familj till Örebro för att kolla in kropp och själ mässan som var där. Jag har aldrig varit på den i Örebro. Men den som är i Karlskoga. Jag brukar själv vara med på mässan men eftersom jag ha lillan hemma och hon klarar sig inte än utan mig en hel dag och jag klarar mig inte utan henne heller haha, så får det bli mässa nästa år istället.

Men jag tyckte den var bra. Jag hittade två nya kristaller. Och min sambo hittade sin första kristall någonsin! Jag fick en chock 😀 han är andlig av sig men förnekar och tycke det är läskigt. Men han hittade en Lapis av alla stenar. Så vi får se vart detta bär av.

Har också idag haft min andra lektion i andlig healing. Mycket trevligt! Det är så kul att lära ut. Nu till veckan blir det att börja träna lite. Ska prova på mamma barn träning också. Och sen blir det Karlskoga mässan (kropp och själ). Blir väl mer stenar där då.

Fortsatt trevlig kväll!

Här blev det lite vardags lyx 😉

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke