Nödvändiga förändringar

0

Fick till mig idag att jag behöver påminna och lyfta fram något som är viktigt att komma ihåg eller veta.
Förändringar kan vara väldigt tuffa och många gånger kan man inte ens förstå varför det som händer, händer. Det känns orättvist och många gånger frågar man varför!

Det som händer när förändringar kommer som en storm igenom ens liv, är att det lämnat plats för något annat. Eller en annan väg som man ska gå.
Lämnar människor ditt liv, eller du kanske blir tvungen att lämna någon så är det meningen. Ibland måste man ta beslut att lämna någon för att det inte ger dig någon annat än smärta, sorg, energi löshet eller annat. Och då kommer det att dyka upp någon annan i ditt liv senare som fyller ditt liv med något mer. Du kanske är klar med någon, du kanske var där för att lära dig något och samtidigt lära ut.

Även när det gäller arbete, låt dig inte slås ner av avslag eller att du får avsluta ett arbete. Upp med hakan och ha tillit till att det som är meningen att du ska hålla på med kommer till dig. Upp på hästen igen och kämpa på! Det kanske är dags för dig att fokusera på din dröm du har. Och nu får du hjälp på traven att våga ta steget!

Tuffa förändringar kommer, men du kommer ut starkare och mer erfaren än någon sin. Och jag lovar, du klarar av dom motgångar du får till dig! Lita på dig själv.

Kram Sandra

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke