En helg med insikter och andlighet

0

Denna helg var jag iväg på ytligare en mässa fast denna gång i Karlskoga.
Det var ett bra flöde på människor så man upplevde inte att det var för mycket folk eller för trångt.
Jag var mest nyfiken på alla stenar och kristaller och rökelser. Men jag träffade på en Völva. En som kan spå på gammalt vis. Hon spådde i runor. Så jag kunde ju inte tveka, jag var nyfiken mest på att se hur hon jobbade med det. Och jag tyckte det var bra! Hon fångade upp det som var aktuellt nu. Och vad som var på väg in i den närmsta framtiden, så jag fick bekräftelse på att jag var på rätt väg, men att jag själv sätter upp lite hinder. Allt visste jag redan men ändå är det skönt att få bekräftat ibland.

Sen har jag min morfar som besöker mig oftare än förr från andra sidan. Han försöker hjälpa mig mer nu och finnas då han inte fick chansen. Han gick bort när jag var 10 år, så jag har inte jätte mycket minne av honom, men minns mycket väl att han ställde upp på alla och ville hjälpa till 🙂 Så jag är glad att han finns med och lyfter upp mig när det behövs.

En helg som har rört om i grytan (mitt huvud).. Känner ett stort begär att hoppa på min dröm. Och även om jag vet att det kommer gå bra så är man nervös. Men det är bara att våga för att vinna som jag brukar säga.

Ibland behöver man helger som påminner en om vad som är viktigt 😉

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke