Den finaste känslan

0

Jag tänkte dela med mig av min erfarenhet och mina träffar med det underbara folket Qero indianerna. Jag har gått en workshop med dessa shamaner samt att jag har gått på lilla medicin hjulet och sen olika föreläsningar.

Men just mötet med indianerna var så härligt! Dom var så söta och det enda man kände var kärlek och fred. Det är en känsla som inte är dömmande någon stans. Och visst kan jag erkänna att man känner sig litr naken. Man vet att dom kan se rakt igenom mig, men jag kände mig trygg i deras närvaro.

Vi fick under denna helg lära oss endel historia samt lite delar ifrån deras kultur. Och jag önskar att man levde i deras kultur. Man fick också lära sig några healing övningar som man kunde göra. Och sen fick vi se när dom skulle göra en behandling på en av oss som var med. Och när dom skule välja.. mitt hjärta slog så hårt! Och svett vart jag. Och sen pekar dom på mig.

Jag gillar intr att vara i centrum eller stå på scenen. Men jag kände att jag behövde den där healingen.

Redan vid första blicken som han gav mig och när han tog tag i sin healing stav. Kunde jag inte hålla undan tårarna. Jag grät igenom hela behandlingen. Och jag har under alla mina år hållt undan känslor. Men här kunde jag inte det. Efteråt kändes det så skönt! Det kändes lättare och jag kände mig mer hel.

Efter den workshopen hade jag så mycket energi! Det kändes som om jag strålade hela jag som en ljus boll. Jag svävade på moln och ville inte hem till verkligheten.

Men jag mådde riktigt gott på den helgen och minnena kommer alltid finnas kvar. Strävan efter att leva efter deras lära, att finna balansen och kunna få fram den kraft dom hjälpte mig att se, det kommer jag alltid att sträva efter.

Får man chansen att gå på föreläsning eller gå någon workshop med dom eller med någon som har lärt sig ifrån dom. Ta chansen! Den är till stor hhälp för dig själv ❤️

Detta öppnade upp en helt ny värld för mig och det är jag tacksam för!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke