Budskap ifrån själen

0

🌸Att sätta sig själv i center och våga välja sin väg och våga gå mot sina egna drömmar är modigt! Det är lättare att gå andras vägar först och se till att andras behov går före ens egna. Och det är väldigt konstigt ändå. Din själ vill att du ska gå din väg och göra det som är meningen att du ska göra. Du kan få ont i kroppen pga att du inte lyssnar på dig själv. Så börja våga välja dig själv ❤️

När jag träffar klienter som frågar efter vägledning och dom vill veta om sin hälsa. Så berättar jag att jag att jag inte spår kring sjukdom eller berättar om dom kommer bli sjuka osv. Men något jag känner att man behöver lyfta fram är att man orsakar många sjukdomar och symptomer själv pga att man inte lyssnar på sin kropp. Att man inte går den väg man är ämnad att gå.

Börjar du följa dina begär och drömmar och börjar lyssna på din kropp. Så har du gjort mycket för din hälsa i framtiden.

När du mår bra och är lycklig, så är du den bästa personen för dom andra i din omgivning. Och du kan hjälpa andra mer när du mår bra.

Kram Sandra

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke