Dra till dig kärleken

0

Får ju så klart många olika frågor når någon vill bli spådd. Men en fråga som ofta återkommer är kärleken.
Hur det kommer att bli, vilka val ska man göra, och tex när kommer hen?

Det är ju super svårt att ha tålamod och vänta på att kärleken ska komma så klart! Men ibland är det faktiskt det bästa man kan göra. Och under tiden fokusera på att älska sig själv och ge sig själv 100% fokus.

När man älskar sig själv och känner att man är nöjd med livet som det är. Det är oftast då det dyker upp någon. Ibland behöver man släppa tankarna på att man vill träffa någon.

🌸Om man står i val kring kärleken. Och man vet inte hur man ska göra. Blunda och se dig själv göra olika val. Och känn efter för varje val du funderar på hur det känns i kroppen. När det känns varmt och tryggt är det rätt val för dig.

🌸För att dra till sig kärleken.. känn kärlek till dig själv och livet.

🌸vill du att förändringar i ditt nuvarande förhållande ska ske. Ta en glasburk med lock på. Häll i lite honung. Ta några ros blad och lägg i. Skriv en lapp med förändringarna dock inga namn. Lägg i lappen och så texten är uppåt. Låt honungen blöta ner pappret. Skruva på locket. Ta ett blockljus i den färg du dras till. Ställ det på glasburken och låt det brinna lite varje dag ❤️ lycka till!

 

(Foto ifrån Pinterest)

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke