Att lära känna sig själv

0

Detta med att lära känna sig själv och förstå vem man är, kan vara ett stort mysterium och absolut inte så enkelt som man kanske tror att det ska vara.

I från start hade jag mitt liv och min identitet som en kaxig och brutal fotbolls spelare som älskade känslan av att vara bra på något och ha en grupp som en andra familj.
Men som sedan gick i spillror då några beslutade sig för att lägga ner mitt kära fotbolls lag och något hände inom mig som ledde till att jag slutade spela och träna helt. Min identitet försvann bara över ett samtal.
Jag har bearbetat detta men det tog många år! och jag var ledsen över det väldigt länge.

Efter en depression jag fick när jag var 20 år, fick jag börja bygga upp mig själv igen, jag vart sjuk i samma veva, och åkte på bältros som än i dag kan påminna mig om när jag börja halka åt fel håll.
Men efter den perioden i livet så började jag finna mig själv igen och kunde börja känna smaken av att jag faktiskt är duktig på något.
Jag träffade ett medium som gav mig många svar om mig själv. Och något år senare så satt jag och tog en utvecklings kurs i medialitet som gav mig mycket lärdomar och svar kring sådant jag känt igenom hela livet.
Jag fastnade för det och jag kände direkt att detta är jag, här är magin jag har drömt om! Och sen flöt allt på. Och nu är det 5 år som jag har hållit på att hjälpa andra att få kontakt med detta och väglett andra människor genom hinder på sina livs vägar.

Så klart har massvis hänt sen jag var 20 år som gett mig lärdom på både gott och ont, som tex sorg och förlust, besvikelser, otrohet, nya kultur introduktioner, familj och äkta kärlek, massor av healing och nya kunskaper inom det andiga och mediala, resor m.m.

Men nu kan jag säga att jag vet vem jag är, jag känner väl om en hel del sidor hos mig själv. Både bra och mindre bra sidor. Och denna vecka fick jag en stark inblick kring hur min personlighet kan påverka mitt privat liv och hur andra tolkar mig.
Jag har massa saker kvar att lära mig, men det är skönt att komma till en punkt där man förstår, och ger sig själv en klapp på axeln för att man har varit väldigt hård mot sig själv. Och nu är det dags att växa och utvecklas igen. Så även om det är en period nu där energier jobbar mycket med oss människor och vissa saker väntar på att hamna på plats, så man kan uppleva ett turbulent tid. Så ser jag fram emot framtiden och vad jag kan få lära mig härnäst.

 

Kram Sandra

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke