Vipps så var veckan slut

0

Ja ni, denna vecka har inte varit som man tänkt sig. Det har varit fullt upp! Och massa prövningar kring hemma fronten.

Jag har varit stressad då jag har lite höga krav på mig själv att det ska vara tipp topp hemma med en bebis och man tror att man ska hinna med allt.. och vissa dagar hinner man inget istället. Och jag vet att det inte går att planera så bra med en bebis och speciellt en som är så mammig att jag knappt kan gå till andra rummet när hon sitter och leker pp golvet.

men ja.. det är som det är.

Jag hade också planerat mer träning och yoga som gick upp i rök.

Får se om jag får till lite mer träning till veckan.

Jag hann i alla fall starta eget företag och gjort val kring mig själv, och det känns super bra 😍 så nu får pappan i huset ta hand om lillan mer så jag också kan göra lite karriär!

Det blir mer inlägg snart när jag fått lite mer ordning på tankar,känslor och stöket här hemma.

 

Kram på er!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke