Att ha tålamod tills fröet har grott.

0

Det är verkligen inte lätt alltid att ha tålamod när man gjort ett val och tagit beslut, och sedan vänta och se hur resultatet blir och att det ska hända något.

Efter jag gjorde ett val för ca en vecka sen, har det nästan blivit som ett vakum. Helt stilla! Och man väntar på att det ska komma igång igen. Men det kanske är tiden nu innan jul, att saker och ting stannar upp lite och vilar innan kaoset kring jul, julkappar och julstök ska igång i allas hem. Eller så är det en utmaning för mig.. att ha just tålamod för universum håller på att lägger pusselbitar på plats. Hur det än blir så blir det bra, jag får ta tiden till att vila, planera, njuta av andra saker och fokusera på det jag har just nu.

Ibland tar resultatet längre tid på sig för att visa sig, och ibland säger det bara “poff” så kommer det direkt. När mitt resultat kommer det märks.

Beslutet som jag tog var att våga lyssna på min dröm och min själ att börja utveckla detta med mina kunskaper kring medialitet, healing och personlig utveckling till nästa nivå. Och starta en firma 🙂 Så jag lämnar över resten till ödet. Jag gör det jag brinner för. Och jag är här på jorden för att vara ett redskap och en länk mellan jordelivet och andevärlden och universums alla magiska vrån <3

Nu ska jag börja planera inför nästa år, och pussla ihop jobb, företag, familj och förhoppningsvis ett privat liv också haha!

Hoppas ni har det bra där ute i höst mörkret!

 

Kram Sandra

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke