Budskap ifrån naturen

0

idag har vi varit ute i naturen en sväng. Jag,Alma,mormor och Jenny.

Vi grillade korv och tog oss en promenad i skogen. Det är sån härlig natur! Det var lite kyligt men uppfriskande och energi fullt. Det behövdes, det var alldeles för länge sen jag var ute i skogen. Så det kändes skönt.

Vi träffade faktiskt på en liten iller! Super söt! Det tittade fram, gömde sig och sen tittade fram igen. Sen sprang den och gömde sig. Hann inte få en bild på den tyvärr.

”Illern kommer med budskapet om att se sina impulser och lev i nuet. Det är i nuet du kan göra förändringar och leva här och nu. Låt framtiden få vara i framtiden, ta hinder,problematik och oro när den kommer. Lev inte i framtiden, bara här och nu.”

sen var det två fina svanar: som kom med budskapet : ”Att utmärka sig är bra. Att tillåta dig att vara speciell och utvald, är även det bra. Genom att vara just så unik som du är, visar du vägen förmånga. Sång/din röst – det är din gåva”

Så denna dag vart en perfekt fredag.

trevlig helg på er 🌸

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke