Mot drömmarna

0

Detta med att ha balans kring vart man ska och sträva efter det samtidigt som man är en nybliven mamma.. Det är inte enkelt! Den senaste månaden har jag känt av ångest. Jag känner att jag vill så mycket men hinner inte. Min lilla Älskling är prio ett. Sen behöver man ha kontroll på hemmet så inte det blir för mycket kaos och för mycket tvätt.

Och sen har man sitt inre kall, företaget som får vara lite som det är just nu. Att kunna fullfölja sina ideer. Och sen har jag påbörjat en bok eller ja två sammanlagt som jag vill skriva på lite då och då. Hmm ja tror det blir bättre när lillan blir lite äldre. Och förhoppningsvis så kommer jag få mer tid för det jag brinner för. Vissa saker får ta sin tid helt enkelt! Det är så typiskt att jag vågar påbörja drömmar när det är som störst förändring i mitt liv. Allt ska ske på en gång haha! Och så ska vi börja bygga nytt hus till våren..undra om det finns tid då.. haha ibland behöver jag nog ta en grej i taget och inte fem saker på en gång 😀

Så tips från coachen.. Våga! Men gör inte allt på en gång <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke