Jul stressen är över

0

Nu är julen över och på ett sätt är det tråkigt då julen är så mysig, men det är också skönt för det är mycket stress och mycket förväntningar. I alla fall för mig, jag har nog höga förväntningar på hur julen ska bli, och sen blir det inte riktigt så. Jag tror jag strävar efter att få den där sago julen som man kan se på film.

Nu är det bara nyårs afton kvar. Och den vill jag inte ens fira haha! Har aldrig varit en person som tyckt om att fira nyår. Det är inget märkvärdigt. Jag firar så mycket innan nyår 🙂 men något blir jag väl tvungen att göra då sambon tycker om att fira.

Jag har ju påbörjat en livsstils förändring. Det har gått väldigt bra! på 3 veckor har jag gått ner nästan 5 kilo och sockersuget försvann fort. MEN, nu var det jul afton och då åt jag allt.. Sen känner jag nu att en rejäl förkylning är på gång och jag har värk i kroppen och är super trött. Så nu har jag inte varit strikt alls med maten. Men jag ska komma tillbaka till rätta spåret inom kort! Det är inte så lätt att bryta vanor kring mat som man har ätit sen liten kan jag säga, men jag är stolt över det jag har åstadkommit hittills, och jag mår bättre både fysiskt och psykiskt efter att jag började. Dock inte i går och idag när kroppen kämpar mot någon bacill, men det är över snart 😀

Har ni några nyårs löften? Eller är det kanske någon mer än bara jag som började tidigare med nya rutiner? Det har inte slutat bra förut med att skaffa mig nyårs löften och köra från 1 januari. Men det gick bättre att starta innan haha!

Ja och så har jag ju massa ideer och mål inför nästa år. Jag anordnar en mässa i maj också, i Karlskoga. En mindre mässa där vi små företagare kan visa upp oss lite mer, och en mässa som är gratis att gå på! Det finns ju typ ingen sån idag, och jag tror det kan vara en bra ide så dom som är nyfikna kan komma och kika på vad det är vi gör. Jag hoppas det kommer gå bra! 12/5-19 är det dags. Så har ni vägarna förbi så kom och säg hej!

Nu ska jag bädda ner mig under filten och kolla på tv en stund innan min lilla tös kommer hem och ska ha uppmärksamhet.

 

Kram på er och ett gott nytt år!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke