Att ta sig igenom när der känns hopplöst..

0

När man verkligen mår dåligt och det kan vara av många olika anledningar. Så är det tufft, man förstår inte varför detta händer just dig och man ser verkligen inte varför man ska behöva genom lida det man går igenom.

Alla samlar på sig olika sår under livet. Sår,lärdomar och erfarenheter.
Man tar sig alltid igenom dom, på ett eller annat sätt.

Och när man tar sig igenom dom så blir man starkare än man var tidigare!

Vissa saker som jag själv gått igenom kan jag se lärdomen i som tex en depression. men sen har man dom saker som man inte tycker man är värd att få vara med om, som svek i relationer tex. Men visst, jag är starkare efter dom sakerna också. Och det blir utmaningar att ta sig upp och framåt.

Men när man börjar se lärdomen, tänk inte på att du kunde gjort bättre och klandra dig själv. Det är bra att kunna se vad man kunnat göra annorlunda. Men det såg du inte förens efteråt. Inte där och då.

Så lärdomen finns i det tunga. Men lär av det, upp på hästen igen och VET! Att det blir bättre ❤️

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke