0

Usch denna vecka har jag legat sjuk, jag hade planerat att teäna 4 gånger och jobba ikapp lite sånt som jag låg efter med. Men då vart jag sjuk istället!

Jag kände av halsen i måndags och sen tisdag var det kört! Jag fick någon spray som jag skulle använda i munnen av min mamma. Så jag tror den kortade av halsonten till en dag. Men sen har jag varit översvämmad av snor. Jag kan inte förstå hur mycket snor man kan ha i huvudet haha!

Sen i fredags vart min dotter sjuk, första förkylningen för henne. Men det går bra! Bara snorig och ingen feber mer än lite grann i går. Men det gock fort över. Hon börjar bli bättre redan. Jag har ont i bihålorna så jag vet inte när man bli helt frisk..

men det känns lite typiskt när jag har hittat balans kring träningen för då blir jag sjuk. Jag geubblande lite på varför jag vart sjuk, då jag teor det ligger endel själsligt och psykiskt bakom varje sjukdom jag får i alla fall..

så jag har nog för det första ätit för lite för den träning jag håller på med. Och sen hade jag tänkt avveckla ammningen. Men jag tror inte min dotter är redo än, och jag har inte orkat ”bråka” med henne om det nu när jag vart sjuk och hon med. Så vi fortsätter ett tag till 🙂

men jag hoppas på en bättre vecka nu som kommer!

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke