Ge dig en kram och inte kritik

0

Idag var det en sån dag där min hjärna ville att jag skulle kunna göra mer och skulle göra mer. Men kroppen orkade inte. Efter nästan två veckors förkylning så tog jag mig iväg på träningen. Och det var tungt. Inte så konstigt egentligen! Men den där hjärnan fick jag brottas med under passet ”fasiken kom igen nu, du klarar ju mer”. ”Dom gör fler rep än dig” osv osv.. sen får man bolla tillbaka ”vafan jag har ju legat sjuk i nästan två veckor! Lägg av” alltså man har en sjukt rolig konversation med sig själv när man springer runt där och typ dör 😂

Men viktigaste är att man försöker eller gör något för att nå det där målet man vill nå. Vad det än kan gälla. Så ta dig framåt på något sätt även om det inte går fort.

Sedan jag slutade med min karriär som fotbollspelare för 15 år sedan, har jag aldrig hittat något som jag tyckte vad kul. Och det har tagit emot mycket att gå iväg själv och träna. Man är mer bekväm med att ha med någon som sällskap. Men jag får utmana mig själv varje gång då jag inte har några runtomkring mig som tränar. Och ibland blir det inte ens av för att jag måste gå själv. Men äntligen nu börjar den där obekvämheten att försvinna. Jag vågar för att vinna och ge mig själv det jag behöver för att må bra.

Ta ett steg i taget och ha inte för höga krav på dig. Ge dig en klapp på axeln när du tog dig iväg eller gjorde det där valet som du borde gjort för länge sen ☺️ Alla har vi olika saker vi kanske önskar att vi vågade göra. Eller prova på, men något hindrar. Vi kanske inte tror på oss själva, att vi också klarar av det.

Men känner du att du vill göra någon förändring, eller uppnå något mål. Sträva efter att gå mot detta på något sätt, och det behöver inte gå fort. Men när du gör något bra för sig själv. Beröm dig själv! Vi ser ofta det vi inte gjort eller vågade. Och kritiserar oss istället för att se vad vi gjort och lyfta fram det.

Ge dig en kram istället för att kritisera dig själv ❤️

Ha en underbar fortsättning på helgen 🌸

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke