Meditations stund

0

Fick lite tid för mig själv idag. Och istället för att göra det hjärnan tyckte ”städa”.
Så mediterade jag lite och målade det jag såg. Första bilden så såg jag som ett flöde, ljus varelser som cirkulerade och in mot mitten där en större varelse fanns. Jag kände ett lugn och trygghet.
Andra bilden är en förklaring kring hur jag ser det när jag ber om hjälp att öppna upp portalen för att kunna hjälpa över andar som sitter fast mitt i mellan. Så det är som en stor ljus portal, och ut kommer mina ljus varelser som hjälper mig att ta över dom och sen stängs denna portal när jag är klar.
Det är förmodligen inte exakt så här alla ser det när dom jobbar med hus reningar. Men så här uppträder det för mig ☺️🌸🙏

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke