Veckan kort❤️

0

Veckans kort :
Sprid glädje och energi 💫
Ta vara på dom ljusa tiderna nu som kommer, solen når fram till oss lättare och det börjar kännas i kroppen att det blir lättare och man blir mer pigg.

Fokusera på det som du mår bra utav och som ger sig energi. Och varför inte smitta av dig lite av den härliga energi? Många har det tufft i dessa tider, när det är grått, kallt och mörkt. Men nu vänder det!
Att bara säga hej till någon och möta dens blick istället för att titta bort och gå förbi. Kanske behöver just den personen få höra ett hej. Det är också många som känner sig ensamma denna vecka men att ge någon ett leende och känna att livet är underbart så sprider du detta vidare 🌸❤️

Djuren kommer med budskap också, jorddraken.
Denna drake ställer oss ansikte mot ansikte med vår potential.
Det finns en skattkista inom oss med styrkor och kapaciteter som vi kan lära oss att använda. Vi kan lära oss att öppna upp våra hjärtan där vi kommer upptäcka vacker skönhet och styrka ❤️ draken står för styrka,kraft,möjligheter och rikedomar.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke