Veckans vägledning

0

Veckans vägledning:

Denna vecka kommer att utmana oss och här behöver vi stå starka i vår kraft och fortfarande låta våra ljus få lysa och skina starkt! Att kunna förstå andras situationer är en visdom och den ska tas hand om med ödmjukhet. Men vi kan aldrig veta exakt hur en person känner eller mår i vissa situationer för vi alla reagerar olika. Och vi kan inte få andra människor att förändras om dom själva inte vill, eller inte ser det som behövs förändras. Man kan försöka så frön hos andra, men sen är det upp till personen själv att ge näring till fröet. 🦋

Ni som är naturliga hjälpare kommer att öppna upp andra människor mer under denna vecka för att dom ska få ventilera. Men kom ihåg att inte ta på er energin utan låt flödet passera och behåll er energi 🌸 

Det är ni som styr era liv, ni påverkar era liv efter era handlingar. Vill man ha förändring behövs en ny handling och tanke ❤️

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke