Mäss helgen

0

Denna helg vart bra! Hela dagen igår var jag på mässan i Karlskoga. ”Kropp och själ” mässan. Det var ganska mycket folk. Träffade både nya och gamla kunder. Jag gjorde andlig healing samt dagens kort, lite kortare vägledning. Märkte av att just spådomen vart mest populär hos mäss besökarna haha!

Men lite healing fick jag allt hålla på med. Nys kontakter skapades så det är alltid kul! Nu blir det att fortsätta planeringen inför min mässa i maj, den 12/5. Det är gratis att komma på den så ni är varmt välkomna ❤️

Resten av helgen kommer spenderas med familjen, och i kväll blir det lite andligt jobb. Älskar mitt jobb, är tacksam för att jag får göra det jag gör 🌸🙏

Ha en fortsatt trevlig dag! Kram kram

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke