Sorgligt möte på zoo

0

Tänkte dela med mig av en upplevelse som jag fick en gång för ett par år sedan. När jag besökte en djur park här i Sverige. Jag hade precis börjat höja mig i energier och var ganska känslig just då.

Men jag skulle in på en delfin show, och jag hade varit på en sådan när jag var liten. Så jag tyckte det skulle bli häftigt att se dessa djur! Så jag gick in med min sambo och vi satte oss, och jag var lite spänd för att få se showen. Men det vart en helt annan upplevelse än vad jag hade tänkt mig.

Jag vart super ledsen när dom satte igång showen och jag fick ångest i bröstet och fattade inte först vart det kom ifrån. Jag kollade runt omkring mig för att se om någon satt och grät. Men alla var jätte glada. Jag hade lust att springa ut därifrån. Men pressade mig själv så inte sambon skulle tycka jag var knasig.
Men så fort det var klart skynda jag mig ut och fick samla ihop mig.
Jag berättade för sambon vad som hände. Men jag kände att det måste ha varit ifrån delfinerna jag kände denna stora sorg 😢 det var så kraftfullt och sorgligt! Delfiner är väldigt starka i sina tankar och kommunikativa.
Efter den upplevelsen sa jag att jag kommer aldrig gå på zoo mer. För vargarna mådde inte heller så bra kände jag når vi gick förbi där.

Så om någon mer har upplevt något liknande så är det förmodligen djuren ni snappar upp.

Djuren mår ju inge bra om dom inte får den naturliga friheten. Men som tur är ju förändringar på väg när det gäller djurens fångenskap. Så jag hoppas alla kommer ut i friheten ❤️

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke