Att söka eller vänta på kärleken

2

Kärlek är ett hett ämne för många.

Ofta när man söker efter kärleken så upplever man att man inte träffar den rätta.

Många gånger träffar man samma typ av man eller kvinna. Man följer ett mönster kring vilken typ av person som man möter och faller för.
När detta inte funkar som man vill, kanske det är bra att se över mönster. Ifall man kan se det. Och försöka göra någon liten förändring kring sitt dejtande och sina val kring sökandet efter en partner.
Många gånger träffar man vissa personer för att man ska lära sig något så man kommer närmare den äkta kärleken eller den rätta personen att spendera sitt liv med.
Ibland kan man uppleva detta som hopplöst, det blir en sorg och kanske även en svek känsla som dyker upp.

Men om man börjar titta på sitt sökande och dejtande på detta sätt. Kanske man får en förståelse kring varför vissa personer har dykt upp i ens liv. Och ibland kan det också bli så illa att man får sår och ett tungt bagage. Men tar du tag i bagaget och vågar öppna upp ditt hjärta igen. Så kommer du bli starkare än någonsin.

Det gäller att inte fastna i offer rollen, och hamna i en ond cirkel av att man tänker att man ALDRIG kommer träffa någon. Då är du inställd på det och då blir det svårt att möta kärleken.

Det många inte vill höra är att kärleken kommer när man minst anar det, när man inte letar och när man samtidigt har börjat tycka om att vara med sig själv och älskar sig själv. Börjar ta hand om sig själv först. Och Vipps så dyker en romans in i ens liv ❤️

Sedan finns det situationer när man är jätte rädd för att vara ensam och söker efter den rätta men är kanske samtidigt fel förhållande. Där ligger oftast utmaningen i att våga stå på sina egna ben. Våga vara ensam en period och bygga upp sig själv ifrån grunden. Man behöver ställa frågor till sig själv ibland, är det värt att vara där jag är trotts mitt mående?
Vill jag vara där jag är eller vill jag må bättre och få något bättre?

För alla är värda att få känna kärlek och få vara i en relation när kärlek både ges och tas.

Lycka till med sökandet ni som letar, eller bara väntar 😘 ❤️

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Erika den

  Jag trodde/kände att jag mött mannen i mitt liv, det kändes så rätt…men han valde att ge upp, lämna mig, jag är fortfarande förtvivlad, uppgiven, ledsen, besviken…alla möjliga känslor… Jag ifrågasätter universum och änglarna, ödet; vad var “lektionen” jag skulle lära mig av detta? Jag saknar honom! Mina tankar går oftast till “jag förtjänar nog inte att vara lycklig, få egen familj och egna barn”… 💔💔😭 Jag försöker manifestera och tänka positivt, men det känns så hopplöst när det kändes så rätt med honom. Varför?

  • sandratherus den

   Hej! Det är jobbigt att vara den som blir lämnad. Även om mannen du träffade hade känslor för dig. Så handlar der mycket om att man behöver vara ute efter samma sak, vilja samma sak. Och vara på samma nivå. Den man som du skriver om, var inte ute efter samma som du och även om det känns rätt ifrån ditt håll gjorde det inte ifrån hans sida. Och så är kärleken.
   Du behöver bryta det tankemönster du har om att du aldrig kommer bli lycklig. Du behöver istället tänka mer att det inte var rätt. Men den rätta kommer. Tänker du att du aldrig kommer, så är det, det du sänder ut. Kärleken kommer ska du se 🙂

Lämna en tanke