Att bli gammal är en gåva

0

Vi har alla våra sår, vi har alla våra minnen och erfarenheter. Både positiva och negativa.
Vad som gör oss till oss är hur vi väljer att ta hand om dessa erfarenheter och upplevelser. Alla väljer vi olika sätt att ta hand om dom på.

När man är redo att ta hand om dom svåra och tunga händelser som man varit med om. Så behöver man kanske ha tron på att det finns något större än oss själva. Att vi inte är ensamma i universum. Att det finns någon/något som vakar över oss och som lyssnar när vi behöver få prata.

Låt er lämna över det tunga till någon/något annat. Det är inga fel att ha tillit till något som man kanske inte kan se med blotta ögat, men som ni kan känna ❤️

Låt smärtan få lämna för att du ska kunna leva livet fullt ut, varje dag. Så lyckligt som du kan få det!
Läk historian som du har, varje historia finns där inom dig, den gör dig visare och klokare för varje dag som går. Lärdomen blir kunskap som ska bevaras och kanske också överlåtas till någon annan.

Det får mig då att tänka på att dom äldre har så mycket att lära ut och dela med sig av. Och vi unga borde uppskatta detta för deras historia är något som vi aldrig kommer kunna uppleva. Men som vi kan bevara i våra minnen, då vi fått lyssna på den som upplevt. Att bli gammal borde inte vara en rädsla eller ett motstånd. Att få bli gammal, vis och klok är en gåva 🌸

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke