Att våga tämja rädslorna

0

Jag har haft en dröm om att få ha mitt egna företag och kunna styra mina arbetstider och kunna bestämma allt själv men framför allt få göra det mitt hjärta brinner för.

Jag har i många år fått till mig att jag ska tro på mig själv och att allt kommer falla på plats när tiden är mogen. Men sedan måste man ju våga ta möjligheten när den kommer.

Och för några månader sedan kom möjligheten och jag tog den! Jag visste inte hur det skulle gå när jag valde vägen som företagare. Jag var rädd för att min ekonomi skulle falla eller bli ostadigt osv. Men jag tackar uppåt för att jag vågade ha tillit till att möjligheterna och universum inte tjatar på mig för en onödig anledning utan det är den väg jag ska gå. Och lösningar så att allt fortfarande är truggt finns där idag.

Så på den väg jag nu går, öppnade upp för mer lärdom och kunskap, och jag utvecklas på vägen också så det är underbart! En härlig känsla är det när man vågar ta karamellen som man sugit på i några år haha!

När man återfår idéer och möjligheterna står med vidöppna armar, så kommer rädslorna lätt in i livet för man vet ju inte hur det kommer att bli. Man är lite för kontrollerande och inte bara låter tilliten få styra livet istället 🙂 lättare sagt än gjort! Men vilken lättnad och frihet när man väl gör det ❤️

Så har du något du jätte gärna vill och som du får möjlighet till återigen.. våga tämja dom där rädslorna som vill att du ska stanna i din trygga zon. Och som inte vill att du ska tro på dig själv och lyckas!

Lycka till att våga följa din känsla ❤️🌸

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke