Vägledning kommande helg

0

Denna helg kommer med mycket energi, fyll på med energi och kraft och ut och gör det som får dig att bli glad och lycklig. Inga ursäkter för att göra detta för nu drar det igång med kraft,kreativitet,hälsa och välmående! Så sug åt dig! Mycket förändringar inombords och det följs med i samband med att våren och jorden vaknar till liv igen.

Ta vara på varje möjlighet nu och säg inte nej för ofta pga rädslor. Sträck dig utanför din ”comfort zon”. Det är nu du sår dina frön som kommer växa och ge dig stora resultat!

En del av er får en påminnelse av att välja dina konflikter, att inte slösa energi på sådan som du vet inte kommer göra någon skillnad. Speciellt mot andra människor runt omkring dig. Dags att dra gränser och säga ifrån. Behåll din energi till dom som det faktiskt gör skillnad på. Vissa människor har inte kommit till rätt tidpunkt i livet så dom kan se vad som krävs av dom. Och då kan du heller inte förändra något hos dom människor.

Helgen och veckan som kommer, har bra energier för att lyckas med dina projekt och planer! Påbörja dom, planera, få igång flödet så kommer du några extra steg framåt! Du kommer känna ett starkt driv för att nå ut och bygga upp din ide.

Ha en underbar helg ❤️ Kram

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke