Oväntat besök på jobbet

0

Jag brukar aldrig jobba som medium på min fasta tjänst jag har som säkerhets personal. Men idag vart det lite annorlunda.. jag började få huvudvärk redan innan jobbet. Och jag trodde det var migrän på gång. Men sedan när jag kom till jobbet så började vi som vanligt. Jag berättade att jag hade huvudvärk.

En kollega hade hört talas om att jag var medium och var nyfiken men tyckte det var läskigt. Samt att det fanns en skeptisk sida. Hon började fråga frågor som många gör när dom får höra detta. Vilket jag inte har något emot, jag älskar denna sida av mig så jag tycker det är kul när någon är intresserad 🙂

Sedan kom vi fram till att gon gärna ville få kontakt med en specifik person, och direkt då får jag kontakt med en kvinna och jag frågar om det var så att det var denna kvinna. Och det var korrekt!

Der vart så klart läskigt men det var det enda hon ville veta, att denna person fanns kvar hos henne.

Vill inte gå in på detaljer med hänsyn till min kollega. Det vart så intensivt att jag var tvungen att ge bekräftelsen.

Sedan försvann också min huvudvärk! Så skönt! Men jag trodde inte att det berodde på denna kvinna. Hon visste redan innan jobbet att detta skulle dras upp 🙂 dom har koll på oss 😉

Vi är aldrig ensamma. Och jag är tacksam för att jag får vara ett redskap så andra kan få bekräftelse kring andevärlden.

Kram på er!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke