Healing upplevelse

0

Måste få berätta en härlig upplevelse som jag var med om sist jag gjorde en healing.
Personen satt upp när jag skulle utföra behandlingen denna gång. Jag utövar andlig healing, och jag får till mig det som jag ska göra. Samt att andevärlden hjälper till om dom har förmågan att göra detta.
Jag har ibland ett inslag av shamanskt redskap med i healingen och denna gång började jag med trumman för att få igång energierna och för att landa mer i sig själv, både jag och klienten.
Sedan forsatte jag utan trumman.
När jag stod bakom klienten så kände jag en stark närvaro av en stark, lugn och omfamnade energi. Denna energi var mycket större och längre än oss båda, och jag kände att jag fick hjälpa av denna energi. Healingen vart förstärkt och jag kände hur den omfamnade oss både när jag utförde healingen.

Jag har med mitt andliga team när jag ger healing och min healing guide syns till också. Men denna gång var det annorlunda. Och för mig kändes det som en ängel. Något högre än en “vanlig” ande var det.
Jag är så tacksam för att jag fick uppleva detta. Och tackar ödmjukast för detta möte och för att jag fick utföra denna healing.

Personen nämnde att hon vart mycket avslappnad och att hon vart tung i kroppen, och vid ett tillfälle som att hon skulle flyga iväg.
Häftig upplevelse för oss båda tror jag 🙂


Healing ifrån naturen
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke