Mycket i flödet

0

Den senaste månaden har det hänt mycket, och det känns i kroppen!
Vi håller på att komma igång mer med vårt hus projekt. Vi ska bygga hus och där ska jag även ha mitt egna kryp in för min verksamhet.
Min dröm kommer närmare och närmare, men ändå känns det så långt bort. Jag är ju en person som vill att det ska gå fort och har lite tålamod till att vänta 🙂

Jag har haft mitt första projekt, min första mässa! Det gick super bra, och alla var nöjda och glada. Mycket folk kom och besökte.
Var nervös innan att det inte skulle dyka upp tillräckligt med folk. Men det vart lyckat. När man gör ett sådant projekt, vill man att allt ska bli bra och att alla ska vara nöjda.
Så nu börjar planeringen inför nästa år, och då kommer jag prova på att ha en större mässa. Och försöka få den till att bli lika mysig fast den är lite större. Så det blir spännande att se hur det blir.
Det kommer vara mäss utställare, samt så letar jag efter någon som vill föreläsa både gratis, och någon som vill ha seans och kanske föreläsning.

Mässa KarlskogaSedan har jag fått mer förfrågningar kring mitt egna företag, och att kunna ta emot kunder mer finns ju inte så mycket tid för. Men jag tar mig tid. Min dröm är ju att kunna arbeta som medium nästan heltid och kunna organisera mässor och föreläsningar. Så nu kommer jag att vara ledig ifrån mitt kvälls jobb en gång i veckan så jag kan ta emot kunder mer på kvällstid.
Sedan får jag se hur det går och om jag kan gå ner i tid mer sen till vintern.
Jag hoppas universum är på samma plan som jag så detta blir verkligt. Men är det meningen så blir det så tillslut. Lämnar över mig till ödet och har tillit till att saker och ting blir så som det är menat och till det absolut bästa.

Hoppas ni har haft en fin helg!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke