Pyramiderna i Bosnien

0

För tre år sedan var jag på resande fot genom Bosnien. Vi bilade jag och min sambo ifrån Banja Luka, som ligger i mitten av Bosnien.
Bosnien är ett jätte fint land, med mycket natur, dalar och berg.
långt ifrån det land jag trodde att det var.
Man kan se landets ärr av kriget som var, och många platser är också tunga att vara på, då det hänt mycket tragiska saker.

Men vårt sikte var på pyramiderna som dom upptäckte för ett par år sedan.
Vi startade bilresan från Banja Luka mot Visoko, där dom finns.
Fyra pyramider som kallas för Solen, Månen, Draken och kärleks pyramiderna.

Vi besökte först den ena pyramiden som kallas för Månen. Där har dom grävt ut en tunnel som sträckte sig ca 250 meter in. En väg in och samma väg ut.
Det var lite lågt i tak till en början, men sedan kunde man gå raklång där inne. Det var lite svalare inne i berget. När vi skulle börja gå in i tunneln så var jag super nervös. Jag är en person som ser risker över allt, och att gå in i en tunnel som bara har en inväg in och samma ut, gjorde mig inte så lugn. Men jag tänkte “det är ju inte varje dag man får chansen att gå in i en pyramid. Men jag vart väldigt lugn när jag kom in. Det var en lugnande, upplyftande energi där inne. Dom visade sällsynta stenar som dom hittat, som var som tefat. Släta, avlånga, rundade i olika storlekar.

Dom berättade att dom kunde mäta signaler och energi ifrån stenarna som sändes utåt, men att dom inte visste vart signalerna gick.
Den störa stenen som fanns där, fick vi lägga händerna på, och när man gjorde det så kände man som en magnetiskt fällt. En pirrande, kolsyra känsla i händerna. Riktigt häftig upplevelse!
Längre in i tunneln så kom man till ett ganska stort rum, högt i tak. Och även där fick jag en känsla av lugn och frid. Inga bekymmer känsla. Det rummet kallade dom för healing rummet. Många kom dit enbart för att få sitta i rummet. Samt att många som hade åkommor av olika slag hade blivit av med dom genom att vara på plats.

Även en meditations kammare hade dom också, som var mindre. Det fick plats ungefär sex personer där. Jag gick in och satte mig, och det var även där ett lugn. Så denna pyramid gav en mjuk, kvinnlig känsla, samt trygghet.

Jag hade faktiskt med min pendel dit för att enbart testa, och den gav utslag ordentligt. Den visade energin åt vilket håll jag skulle gå ut också.

Vårt nästa stopp var vid den största pyramiden, solen. Den ska tydligen vara högre än den största i Egypten.
Det fanns ett stråk att gå uppför denna pyramid. Det kostade en slant, men det var det värt! Direkt när jag började denna resa uppför pyramiden, var det direkt en tyngd känsla, inte ett modstånd som att jag inte skulle gå uppåt, utan det var mer att man drogs ner. Men vart tyngre. Mjölksyra direkt efter 4 trappsteg, och super dåligt skick är jag inte haha!
Man kom upp på en platå, och där kunde man se att dom grävt ur på vissa platsen av pyramiden, så man kunde se dom stora stenblocken.
En speciell känsla var det, och en mer manlig, bestämd, tyngre känsla (fast inte negativ)
Stor skillnad än första pyramiden jag var på.
Vi gick en bit och kikade, jag hittade en sten som såg lockande ut. Jag frågade om jag fick ta med den både uppåt och av dom som var på plats, och det var okey, så den är med mig i mitt arbete idag. Berg stenen.

Det var en jätte fin miljö på båda platserna, dom låg väldigt nära varandra. Så det gick snabbt att åka bil till alla pyramiderna. Dom hade inte grävt ut som mycket på dom andra platserna, då när vi var där. Men det är en resa jag gärna gör om. En riktigt stark upplevelse.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke