Våga möta det som är jobbigt

0

Idag lyfts konfrontera upp. En känsla av att våga möta sig själv men också att möta det som skrämmer och det som man inte är helt bekväm med.

Det kan vara en tidigare relation, eller en person som man inte vet vad man känner för längre. Positivt eller negativ.
Vad ska man göra för att våga ta reda på mer?

Alla har vi ett förflutet, och ibland blev det inte avklarat. Det vart kanske inte ett avslut, eller så vart det inte som man trodde. Här kanske man behöver fråga sig själv, vad skulle jag må bättre av i detta läge? Få svar på frågorna man har haft sedan dess? Eller släppa taget?

Om du har möjlighet att ställa frågorna som du behöver få svar på, ställ frågan med ödmjukhet och försiktighet. Samt berätta hur du känner inför detta och varför dessa frågor behövs.
Du har inget att förlora, antingen står du kvar där du är, eller så får du svar.

Om inga svar fås, behöver du sig dig själv utifrån. Skadas du av detta? Då kanske det är dags att tänka på dig själv och släppa taget.
När du vågar möta det som tar av din energi och tid, blir det direkt lugnare. Även om inget blir löst. För du tar ett steg åt något håll i alla fall.

Öppna möjligheten till att lösa saker, bli mer sann mot dig själv. Våga se sanningen för vad den är och släpp taget. Ge dig själv en chans att läka.

Många gånger är det svårt att göra detta. Men vill du vara kvar där du är idag? För om du inte mår bra av det, då behövs någon förändring nu!Att möta det som är jobbigt i alla olika lägen, leder till att du tar kontrollen över det som är jobbigt. För då kan inget bli värre. Öppnar man dörren för någon lösning eller möjlighet, kommer det som är meningen in genom dörren.

Ha en fin alla hjärtans dag <3
Kramar från mig!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke